Selectează o Pagină

FORTZA SRL

Despre FORTZA.RO SRL s-a remarcat întotdeauna prin profesionalism la toate domeniile de activitate şi acest fapt se reflectă şi în serviciile de vidanjare oferite. Abordăm cu maximă seriozitate şi profesionalism orice solicitare care ni se adresează fiind conştienţi că prestigiul şi credibilitatea noastră sunt strâns legate de satisfacţia clienţilor noştri.

Echipa noastră e disponibilă pentru intervenţii între orele 8:00 şi 17:00 şi poate fi solicitată prin apel telefonic la numerele afişate.

Preţuri bune

Preúri reliste pentru interveníi sau abonamente.

Intervenţii prompte

Venim  în cel mai scurt timp pentru a rezolva problema.

Personal instruit

Echipa de intervenţii e pregătită pentru aproape orice situaţie.

Utilaje specializate

Vidanja din dotare e una modernă care poate efectua o gama variată de operaţii

Servicii oferite:

Echipa noastră oferă servicii variate de vidanjare şi desfundare. Personalul nostru e instruit pentru orice situaţie poate fi întâlnită în acest domeniu, oferind servicii de vidanjare în Mediaş şi împrejurimi. Gama de servicii cuprinde:

  • servicii de vidanjare pentru persoane fizice
  • servicii vidanjare pentru societăţi comerciale pe bază de contract sau la intervenţie
  • desfundari, curatari canalizare
  • spalare spatii si incinte betonate
  • decolmatari de conducte de canalizare
  • curăţarea şi vidanjarea căminelor de canalizare
  • denisipari

Servicii de vidanjare

De obicei nu interesează pe nimeni să citească articole despre servicii de vidanjare dar uneori neoprevăzutul se întâmplă şi atunci e bine de ştiut la cine apelezi. În mod obişnuit nu ai în telefon salvat un numar la vidanja, asta până o păţeşti prima dată şi ai nevoie de o asemenea întervenţie că după acest pas sigur rămâne salvat undeva.

Fie că vorbim de accidente sau de înfundări uzuale, canalizarea ne face uneori surpriza de a se înfunda şi asta înseamnă mizerie, apă, mirosuri neplăcute şi mult mult stres ca să nu mai vorbim şi de eventuale inundaţii ale curţii sau casei. Într-o asemenea situaţie e nevoie de specialişti pentru a efectua diferite servicii golire a canalelor sau foselor şi de curăţare a acestora, dacă au depuneri care blochează funcţionarea optimă.

Mai mult, dacă s-a depus cu trecerea timpului noroi sau nisip este necesara o operaţie de denisipare pentru a lăsa curate conductele pe care se transportă apele uzate.

Pentru astfel de momente e bine să aveţi salvat în telefon numărul nostru de telefon dacă sunteţi din Mediaş sau împrejurimi. Echipa noastră de intervenţie e pregătită să facă faţă provocărilor unor astfel de situaţii.